производ

more>>

за нас

Aston cable

Aston Cable е познат глобален провајдер во индустријата за производство на кабли, со главен фокус на снабдување со висококвалитетни коаксијални кабли, мрежни закрпи и LAN мрежни кабли. Нашите супериорни производи, вклучувајќи го и нашиот баран коаксијален кабел за видео надзор и кабли за аларм, обезбедуваат беспрекорни мрежни врски и за локалната и за меѓународната клиентела. Користејќи ги нашите напредни и сигурни технологии, го олеснуваме робусниот и безбеден пренос на податоци, придонесувајќи значително за унапредување на глобалните комуникации. Деловниот модел на Aston Cable е дефиниран со нашата посветеност да обезбедиме исклучителни услуги за клиентите. Ние сме специјализирани за дизајнирање, производство и дистрибуција на врвни стандардни кабли до клиенти низ целиот свет, поддржувајќи ја зголемената побарувачка во светот за доверливо дигитално поврзување. Верувајте му на Aston Cable за сите ваши потреби за мрежно кабли. Замислуваме свет меѓусебно поврзан со кабли со квалитет на Aston.

more>>
ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Посветеноста на Aston Cable за висококвалитетни понуди на производи и исклучителна услуга за клиенти нè прави водечки избор за глобалните клиенти. Ги разбираме потребите на пазарот и постојано се стремиме да иновираме и да испорачаме над очекувањата.

 • Quality Assured

  Обезбеден квалитет

  Ние гарантираме врвен квалитет на нашите кабли, нудејќи одржливи перформанси.

 • Customer Centric

  Клиент Центрик

  Нашите стратегии и операции се фокусирани на задоволување на потребите на клиентите.

 • Innovation Driven

  Водени од иновации

  Постојано се подобруваме, сме во чекор со технолошки напредните решенија.

 • Global Reach

  Глобален досег

  Нам ни веруваат бројни клиенти од целиот свет, нагласувајќи ја нашата глобална привлечност.

Aston cable

Избрана

вести и блог

Супериорните кабли Cat7 на Aston Cable: клучот за етернет мрежи со голема брзина

cat7 кабел (Cat 7) е заштитен кабел со искривен пар што се користи за компјутерски мрежи базирани на Ethernet со голема брзина од 1 Gbps или повисоки брзини помеѓу директно поврзани сервери, прекинувачи и компјутерски мрежи.
more>>

Иновација во индустријата за кабли: супериорен алуминиумски кабел обложен со бакар на Aston Cable

бакарната жица cca, како главна суровина, сочинува од 70% до 80% од вкупните трошоци на кабелските производи.
more>>

Aston Cable: Неспоредлив квалитет во производството на кабли и услугите на добавувачите

LAN каблите се од суштинско значење во електроенергетските системи, особено во далноводите, а има неколку категории, како што се специјални кабли, изолирани кабли итн.
more>>

Оставете ја вашата порака